top of page
D5_Image_20230914_132558.png

Våra tjänster

PROJEKTERING.png

Projektering

Vi projekterar alla typer av projekt. Projektering utförs i MagiCad i full 3D vid behov. 3D-projektering förenklar samordning som bl. a utförs i Trimble Connect. 

Konstruktion

Vi kan designa och ta fram prototyp på t ex armatur efter önskemål till kund. 

IMG_0307_edited.jpg

Kontroll

Vi kan hjälpa beställare att kontrollera att upphandlade entreprenörer följer gällande standarder och kontrakt under hela projektets gång. 

D5_Image_20231002_155357.png

Belysning och ljussättning

Vi utför ljussimulering både digitalt, med  Dialux Evo, och i verkligheten på plats för att fastställa att det blir som kund önskar och att ställda krav uppfylls.  

IMG_0309_edited.jpg

Kalkylering

Behöver du hjälp med att kontrollera kostnader i ett pågående projekt? Eller planerar du ett nytt projekt och vill se om de elektriska installationerna passar din budget? Vi kan hjälpa dig. 

Besiktning

Vi har mångårig erfarenhet av besiktning på elektriska anläggningar,. Allt från skolor, lager, bostäder och reningsverk till solcellsanläggningar. 

Vi arbetar efter alla kända entreprenadformer, så som generalentreprenad, delad entreprenad och totalentreprenad. Det är du som kund som bestämmer vilken entreprenadform som passar dig bäst.

Våra kunder som vi projekterar elanläggningar åt omfattar allt från kommuner, landsting, fastighetsbolag, byggbolag, arkitekter, elinstallatörer till privatpersoner.

Ljusprojektering och rådgivning vid ljussättningar gör vi för både inomhus och utomhusanläggningar. Vi har gjort bl.a. butiker, skolor, industrier, sporthallar och offentliga utrymmen som fasadbelysning och parker.
I specifika fall även framtagande av unika kundanpassade armaturer.

Om du är ägare och vill bygga kan vi:

  • upprätta förfrågningsunderlag som blir din kontraktshandling vid upphandling

  • ta fram förslag på belysning

  • hjälpa dig vid upphandling av en el-entreprenör

Om du är el-entreprenör och ska bygga kan vi:

  • upprätta bygghandlingar till era elektriker efter svensk standard eller beställarens eget ramverk

  • rådgiva vid entreprenader

Ljussättningar 

Vi utför ljussimuleringar digitalt, så att du kan ”testa” belysningen innan du börjar bygga. Från enkla simuleringar till finare presentationsmaterial efter önskemål. Vi använder oss av Dialux Evo för att utföra ljusberäkningar så vi kan säkerställa att vi uppnår ställda krav, samt D5-Render för att göra 3D-renderingar. Nedan är bilder på ljusberäkningar/ljuspresentationer av det finare slaget.

"Almänna bastun" i Jubileumsparken i Göteborg.

3D-presentation av rum på kunds förfrågan

bottom of page